15-årig flicka blev brutalt våldtagen och mördad. Nu har polisen gjort en film för att unga tjejer ska tänka sig för!

1701

Kayleigh Haywood blev brutalt våldtagen och mördades 2015. Nu har Storbritanniens polis publicerat en film för att få andra unga tjejer att öppna ögonen.

Luke Harlow kontaktade Kayleigh Haywood via Facebook 2015. De två började chatta och utveckla vad Kayleigh tyckte var en vänskap, över nätet.

Mannen som var 12 år äldre än Kayleigh ville att de skulle träffa varandra. Slutligen gick den unga tjejen med på förslaget, hon skulle aldrig ha gjort det.Kayleigh gick med Luke hem till hans lägenhet. Där blev hon våldtagen flera gånger. När Luke var klar ringde han sin granne, 29-årige Stephen Beadman. Grannen våldtog också den försvarslösa tjejen.

Efter en stund kvicknade Kayleigh till igen. Hon försökte fly, Stephen tog henne då till en närliggande bondgård. Det var det sista stoppet för Kayleigh.

Nu har Leicestershire Police, med tillstånd från Kayleigh Haywoods föräldrar, gjort en återuppbyggnad av den grymma händelsen. Videon är utformad för att varna andra ungdomar om hur farligt det kan vara att träffa främlingar som de mött på internet.

Videon har skapat stor diskussion över hela världen och har setts av över en miljon människor på under 24 timmar.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!