Den lilla pojken friskförklarades och skickades hem från sjukhuset. Men bara dagar senare händer det HEMSKA!

701

Melissa Mead åkte med hennes son till läkarna när han hade en dålig hosta. Mamman kände att hennes 12-månader gamla son William var sjuk, men läkarna sa till henne att inte oroa sig.

I själva verket gick hon till läkare två gånger efter första gången, och varje gång berättade de för henne att det var bara var hosta. Sedan började William kräkas ymnigt. William hade en böld i lungan. En dag hittade Melissa honom död i sin säng på grund av en blodförgiftning som kallas sepsis, orsakad av streptokocker A.

I den känslomässiga videon nedan, meddelar Melissa att hon är gravid med sitt andra barn och sörjer tanken att de två barnen aldrig kommer att mötas. Modern hoppas att kunna sprida kunskap om tecken på sepsis, så att ingen mamma behöver uppleva vad hon gjorde.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!