Människorna som gick förbi sopptunnan hörde konstiga ljud. Men se bara det chockerande de hittar inuti!

2053

I ett samhälle där tonåringar redan är sexuellt aktiva och där par inte tänker innan det är för sent, är det oundvikligt att det blir många oönskade graviditeter. En oönskad graviditet är en graviditet som är sen, oplanerad eller oönskad vid tidpunkten för befruktningen. Det är en centralt begrepp för att bättre förstå fertiliteten hos befolkningen och det otillfredsställda behovet av preventivmedel och familjeplanering innan sexuella relationer.

Det var det som hände här!

q1I detta inlägget som har setts på Facebook under namnet Miss Black Heart JPA har gjort folk från hela världen rasande på bilderna som är knutna till den. Tydligen nämnda Facebook-användare såg bilderna någonstans på Internet och laddade upp dem. På bilden kan ett barn ses som sover i en sopptunna, tillsammans med massa skräp. Tack och lov, levde barnet fortfarande, och de kunde ta upp honom ur sopptunnan och det visade sig att det var en liten pojke.

q2

Själva historien om barnet och hans föräldrar är okända, inklusive det område där de fann honom. Allt vi vet är: Han är definitivt i goda händer nu.

q3
Som tur hade det ett lyckligt slut!

q4

DELA gärna den här artikeln med dina vänner på Facebook!