Hennes man våldtog och misshandlade henne i åratal. Men till slut gör han det OTÄNKBARA!

4422

Våld i hemmet är alltid ett fruktansvärt brott. Men vad Audrey Mabrey från Tampa, Florida i USA har upplevt, är nästan för grymt för att vara sant.

Hon och hennes man, Christopher Hanney, levde ett till synes normalt liv. Men paret hade en mörk hemlighet. Christopher var en våldsam man som misshandlat sin hustru om och om igen. Till att börja med, det var ett sällsynt tillfälle, men till slut hände det allt oftare. Audrey, levde med rädsla för sitt liv, särskilt efter att Christopher våldtog henne. Hon visste att hon var tvungen att komma undan, men hon visste inte hur.

En dag, hände något som skulle förändra Audreys liv för alltid. När hon kom hem från jobbet, möttes hon av sin man, som stod naken med en kniv i handen i garaget. Innan hon lyckades komma undan, fick han tag i henne. Efter att ha våldtagit henne, slog han henne upprepade gånger med en hammare tills hon var medvetslös. Men våldet slutade inte där. Istället för att ge upp, plockade Christopher fram en bensindunk. Han hällde bensin över sin hustru – och tände på!Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna hemska video med dina vänner på Facebook!