Efter den svåra olyckan dödsförklarades den unga mannen. Men vad som händer några minuter senare är OTROLIGT!

1372

Ibland händer mirakel som får mig att tro på en övernaturlig kraft. Vad vi kallar denna naturliga kraft är en annan sak. Men en del brukar säga att man har änglavakt.

Samma naturliga kraft kanske också gav liv tillbaka till Zack – som plötsligt vaknade upp efter att ha varit dödsförklarad i 20 minuter.

17 år gammal, Zack spelar amerikansk fotboll i skollaget. Han är en aktiv och livlig tonåring, utan någon oro för hans hälsa.zack1

Lagkamrater beskrev honom som en pojke med glimten i ögat, som är mycket omtyckt. Därför var chocken stor när Zack en dag bara föll ihop på träningen – och vart körd till akuten. Det berättar CBS.

zack2

Framme vid sjukhuset, där modern och fadern var omedelbart på plats konstaterades att 17-åringen drabbades av plötsligt hjärtstopp.

”När de öppnade dörren till ambulansen, var han blå i ansiktet, och de ger honom hjärtmassage”, sa Zacks mamma, Teresa.

Inne i sjukhuset, är Zack fortfarande livlös. Medicinskt sett var han död i 20 minuter. Men sedan hände något som inte ens läkarna kunde förklara. Det var ett mirakel, Zacks hjärta började plötsligt slå igen.

zack3

Efter att ha vårdats på sjukhuset och varit ansluten till en maskin som hjälpte hans hjärta att slå vaknade Zack några dagar senare. Han överraskade alla, läkaren var förbryllad.

För Zack hade allt varit svart, allt, utom en sak.

”Jag träffade en man med långt hår och skägg. Jag förstod på en gång att det var Jesus. Han lade sin hand på min axel och sa att allt skulle bli bra ”, säger tonåringen till CBS.

zack4

Zack chockade hans familj, men för pappa Billy och mor Teresa, var det viktigt att tro på vad han sade och vad han hade upplevt. Det var ett mirakel att deras son överlevde – och är frisk i dag.

”Vår son överlevde efter att ha varit dödsförklarad i 20 minuter. Det är inget annat än ett mirakel ”, säger pappa Billy.

Jag kan inte ens föreställa mig hur det kändes för hans mor och far medan deras älskade son var död. Han hade verkligen änglavakt.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!