Den gravida kvinnan fick cancer men vägrade att strålbehandlas. Ett år senare läser familjen hennes chockerande brev!

3448

Elena Furlan Tricesimo ifrån Italien var 36 år gammal när hon blev gravid. Men glädjen och förväntningarna förvandlades snabbt till något annat när hon fick sin diagnos: Elena hade en elakartad tumör i livmodern.

Läkaren rekommenderade att hon började med kemoterapi, men det skulle göra att  barnet i magen inte skulle överleva.

Efter kvinnan såg bilden av sitt barn på ultraljud, visste hon att hon inte skulle kunna genomföra det, ”Hur kan jag döda den här lilla hjälplösa varelsen?” Mitt barn måste leva. ”Även om det betyder att jag måste dö.
2
Under de närmaste månaderna kunde Elena känna att barnet växte i magen varje dag, medan cancern fortsatte att sprida sig i kroppen. Hennes dotter,  Maria Vittoria blev född i november förra året.Elena fick uppleva glädjen av att vara en mor i 11 månader, men sjukdomen tog så småningom över. Hon skrev ett brev till sin dotter, som lästes på begravningen:
2

”Min ängel, jag känner att jag lever för första gången sedan jag föddes, ibland tänker jag på hur tråkigt det skulle vara om du aldrig föddes, för innan jag förstod verkligen vad det innebar att leva.

Jag älskar dig min dotter, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar ditt leende, jag älskar att sjunga för dig, kyssa dig, jag älskar dig för evigt. »

Elena gav sitt barn det största hon hade: sitt eget liv. Elena kommer att fortsätta att leva med Maria med all sin moderliga kärlek för evigt.

DELA gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!