Hon la ut en bild av sin man på internet. Nu tar bilden världen med STORM!

2225

När en kvinna vaknade upp och hittade sin man sovandes i fosterställning på golvet, så tog hon snabbt ett foto och delade det på Facebook. Efter människor fick veta anledningen till att han sov på golvet, blev posten snabbt viral.

Amy Palmer vaknade upp för att hitta sin man Andre sovandes på ett hårt klinkergolv och knäppte en bild innan han vaknade.

Som det visar sig, är parets ena pojke på sjukhuset för behandling. Andre jobbade det sena skiftet, lämnade av deras andra barn med en barnvakt, och gick raka vägen till sjukhuset för att vara med sin fru och son.När han kom till sjukhuset, så sov Amy i en stol, och deras son sover i en spjälsämg. Andre ville inte väcka sin hustru så hon fick lite vila efter en lång dag, så han lade sig under sonens säng och slöt ögonen.

Amy delade sin bild på Facebook, där det fick mer än 26.000 likes och har delats mer än 4100 gånger.

”Detta är en bild av en hårt arbetande man hängiven sin familj !!” Skrev Amy under bilden. ”Efter att ha arbetat hela natten så är han här med sin son som är på sjukhuset. Han är så trött, men han är här !! Årets pappa går till Andre Palmer !!! jag älskar dig mer än ord kan beskriva älskling.”

DELA gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!