Läkarna blev CHOCKADE när de fick se när den lilla pojken föddes!

1783

Med en liten hopsjunken kropp och överdrivna rynkor, var barnet född med ett tillstånd som gör att han ser ut som en 80-årig man! Nu är hans historia viral och får mer medvetenhet till livshotande sjukdomar.

Inte ens läkare är 100% säkra på vad får honom att se så gammal ut, de tror att det är resultatet av progeria, en sällsynt sjukdom som bara drabbar en av fyra miljoner människor.

Progeria är en genetisk sjukdom där åldrande symtom visar sig vid en tidig ålder, och i denna lilla pojkens fall redan från födseln. De som är födda med progeria har normalt en kortare livslängd och avlider i mitten av tonåren till tjugoårsåldern.Människor från samhället flockas nu runt hans hem för att få en skymt av det unika ansiktet och kropp – men vänta tills du ser vad barnets föräldrar har att säga om det senaste tillskottet till sin familj.

Pojken föddes också med ett tjockt lager av mörka hår på ryggen – och hans hud är mycket grov.

OLD BABY

Även om man har sett många historier om föräldrar som överger sina barn, är denna pojkens familj glada över hans ankomst – och det är just det som gör hans berättelse så oväntat hjärtvärmande.

Pappa Biswajit och mamma Parul berättar att de har redan blivit välsignade med en dotter, som inte har progeria. De säger att de inte kunde vara lyckligare över deras familj på fyra personer.

I själva verket, kallar de honom för ett ”mirakel barn.”

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: A baby boy who was born with a condition called Progeria in Bangladesh.) - A real life curious case of Benjamin Button has emerged following the birth of a baby boy who looks like an 80-year-old man. The baby was born in the district of Magura, Bangladesh, on Sunday. Local doctors, who have been left stunned, say the baby suffers from a rare condition called progeria. The baby boy has wrinkles on the face, has a very shrunken body and hollow eyes. The baby does not look like a new born at all. There are prominent sings of ageing such a excessive wrinkles and rough skin texture, said a doctor who has been treating the baby. However, the parents of the baby are jubilant with the birth of their miracle child. SEE CATERS COPY.

Läkarna är övertygade om denna pojke kommer att klara sig okej, för nu.

Pappa Biswajit säger: ”Vi kan bara tacka Gud. Det finns ingen anledning att vara missnöjda över vår sons utseende. Vi kommer att acceptera honom som han är. Vi är så glada över att ha en pojke i vårt hem. ”

OLD BABY

Biswajit och Parul har redan haft många besökare som stannat upp utanför deras hem i hopp om att få en skymt av pojken.

Trots att de flesta barn med progeria lever inte förbi 13 års ålder, tror familj att han kommer att växa upp glad, frisk och älskad villkorslöst.

DELA gärna den här artikeln med dina vänner och bekanta på Facebook!