Mammans väninna pussade på hennes spädbarn. Dagen efter är barnets hud inflammerad och full med utslag!

818

Medan hon spenderade tid med sin vän, var den unga mamman överlycklig att personen hade så mycket kul med barnet. De lekte och hennes vän gav även pojken kyssar.

Men efter mötet, märkte Amy Stinton att hennes 14-månader gamla son började få oroande utslag. Hon tog honom till doktorn och tänkte att det bara var vattkoppor. Men hon fick senare veta att hennes pojke hade fått en äcklig sjukdom som han aldrig kommer att kunna återhämta sig helt från.

Och allt hände för att hon lät sin vän kyssa henne pojke …
När hennes vän kysste hennes barn Oliver, tänkte Amy inte så mycket på det.Efter att ha hört den tragiska nyheten från sin läkare, gick Amy ut på sociala medier för att varna andra föräldrar.

Oliver fick röda utslag som sedan svällde till smärtsamma sår. Efter att ha tagit honom till barnläkaren, kom diagnosen tillbaka som herpes.

Med denna tragiska nyhet, kom Amy ihåg att en av de personer som pussade på hennes son hade ett munsår. Med en enkel kyss, spreds en sjukdom som barnet kommer att ha kvar resten av sitt liv.

Den unga mamman delade detta tragiska foto av Oliver den 14 september med den enkla bildtexten:
”Detta är vad som händer när ett barn varit i kontakt med någon som har herpes. Oliver har nu herpes och kommer att ha detta hela sitt liv. Tänk innan du kysser en baby nästa gång. ”

Sedan hon delade nyheten med sina vänner, har tusentals delat bilden för att sprida varningsmeddelandet till andra föräldrar.
Hundratals människor har kommenterat inklusive:
3
Även om Amy måste ha varit arg på den person som infekterat Oliver, kunde hon förlåta gärningsmannen. Det var en olycka trots allt. Ändå, nu vet du att du inte borde kyssa någon, särskilt barn, när du har munsår. Du kan oavsiktligt ge någon herpes.

DELA gärna med dina vänner och bekanta på Facebook!