Pappan berättar för sin 8 år gamla son att hans mamma dött av en överdos – Nu hoppas han att videon får folk att öppna ögonen för problemet!

762

Brenden Bickerstaff från USA har publicerat en video på Facebook som visar det hemska ögonblicket där han måste berätta för sin son att hans mamma är död. Nedan kan du läsa varför han delar detta ögonblick med dig.

“Det här är för alla narkomaner med barn. Idag var jag tvungen att berätta för min 8-åriga son att hans mor är död på grund av en överdos. Det här är verkligheten i vår sjukdoms verklighet. Låt inte denna sjukdom få någon att berätta för dina barn att du är död på grund av droger.

Det här är det svåraste jag någonsin har haft att göra. Min son har inte längre en mamma tack vare heroin.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!