Alla de andra barnen på barnhemmet blev adopterade. Men för flickan Danica skulle det ta SEX år!

1230

Danica föddes med en sällsynt sjukdom som kallas Treacher Collins syndrom – ett tillstånd som påverkar utvecklingen av ben och andra vävnader i ansiktet. Vid sex års ålder, var ett ukrainskt barnhem det enda hem Danica någonsin hade känt till.

Under dessa sex år, hade inte en enda person kommit för att besöka henne – tills Thom och Tami Wetmore såg henne. Texasparet visste det ögonblick de såg henne att Danica var en Wetmore.

På grund av hennes tillstånd då Danica saknar flera ben från hennes ansikte är hon också döv.På grund av detta vet Wetmores att Danica sannolikt skulle kastas ut på gatan när hon blev äldre. Paret Wetmore var inte främmande för Treacher Collins, i själva verket, har deras dotter Juliana också sjukdomen.

Julianas tillstånd är mycket allvarligare – när hon föddes saknade hon 40% av benen i ansiktet. Strax efter födseln, behövde Juliana plastikkirurgi för öppna upp hennes vänstra öga, och öppna en luftväg så att hon kunde andas. Ju mer Juliana växer, står hon närmare risken för hål som öppnas i hennes skalle, som kräver benimplantat.

Föräldrarna säger att hon är gjord av ”ren kärlek, hon älskar alla. Hon dömer inte någon. Hon ser inte någon som annorlunda.” The Wetmores kärlek till Juliana hjälpt dem öppna sina hjärtan för Danica, och i dag, är båda flickorna 12 år, och lever lyckliga tillsammans som systrar.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!