3 år gammal låt som uppmanar till pedofili uppmärksammas på nytt! Hjälp till att stoppa den!

1313

Nu är komikern/musikern MR Cool i ropet igen. Ni som har hängt med minns säkert skriverierna från 2015 när Mr Cool bokades till Emmaboda. Efter att festivalen gått ut med den kontroversielle rapparen startades kampanjer för att få bort honom från festival-schemat. Festivalgeneral Håkan Karlsson lät då hälsa att han inte tänkte avboka rapparen, men kampanjerna lyckades till slut få som de ville då Anton Magnusson, mannen bakom artistnamnet, själv valde att ställa in sin spelning.

Nu har musiken fått nytt ljus efter att en rad personer på Twitter och Instagram, inklusive stora namn och influencers som Eleine Eksvärdoch Cissi Wallin, uppmärksammar texten till Knulla Barn – en låt som Mr Cool släppte tillsammans med Simon Gärdenfors 2015. Samma text, som syns nedan, har tagits ner flertalet gånger på grund av Instagrams trivselregler.

Mr Cool är en del av det skånska hiphopkollektivet Rappare I Samverkan och gjorde sig ett namn som ena halvan i duon Dubbel Trubbel tillsammans med Färska Prinzen.Mr Cool har gjort sig känd för sina grova texter och skruvade humor. Pedofili, mord och våldtäkter är återkommande teman i hans texter.

Som enda hiphopartist syntes han i TV-programmet Kobras specialprogram om könsrock år 2011. Han är även ståuppkomiker och medverkade i humorprogrammet Specialisterna.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!