Hennes son fick ett litet sår i handen. Men det visade sig vara en DÖDLIG infektion!

1173

Det hade varit en mardröm för alla mammor, men desto mer traumatiskt var det för Camil Flores 13-åriga son. När han hade spelat en fotbollsmatch på skolan, Camil Flores son fick en mindre snitt på hans hand.

Pojken trodde inte att det var så farligt. han hade bara skurit sig lite på sin hjälm. Han ignorerade snittet, fortsatte att spela, och fortsatte med sin dag. Sedan ett par timmar senare, blev Flores son mycket sjuk. Han började kräkas, och nästa morgon var fingret massivt svullet.

Läkaren sa att det var en sällsynt Strep-A-infektion som kallas nekrotiserande fasciit. Infektionen kunde ha orsakat dödsfall eller amputation om Flores inte snabbt hade tagit honom till sjukhuset.Mamman vill nu berätta för andra att korrekt desinficera utrustning och hålla ett öga på alla skador, även ett mindre snitt.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!