Israeliska forskare säger att de kommer att ha ett fullständigt botemedel mot cancer inom ett år!

27909

Det verkar inte möjligt. Men de säger att det är sant. Ett litet team av israeliska forskare säger till världen att de kommer att ha det första ”fullständiga botemedlet” för cancer inom ett år, rapporterade Jerusalem Post på måndagen. Och inte bara det, men de hävdar att det kommer att bli snabbt, billigt och effektivt och kommer att ha få eller mycket små bieffekter.

”Vi tror att vi inom ett år kommer att kunna erbjuda ett komplett botemedel mot cancer”, säger Dan Aridor, styrelseordförande för Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi), ett företag som grundades 2000 i ITEK-inkubatorn i Kiryat Weizmann Science Park i Ness Ziona, Israel, strax norr om Weizmann-institutet för vetenskap i Rehovot, Israel.

Se själv i videon här nedanför:Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!