En norsk kvinna föder BABYELEFANT! JAG KAN INTE TRO MINA ÖGON!!

561

Detta är verkligen en otrolig och ganska märklig historia om en norsk kvinna som födde en bebis elefant!!! Nyligen åkte miljontals Hinduer på en resa till Norge för att se det norska paret som nyligen fött ett barn som är halv människa och halv elefant. Hinduer  tror att det här barnet är reinkarnation av den populära guden Ganesha.

Först försökte Alex och Lola Andersen hålla sitt barn hemligt från världen. Men mycket snart läckte många bilder av barnet ut i media.

Familjen Andersens är på grund av det här, omtalade i Indien.Lola Andersen säger: “Vi önskar att de skulle sluta stå utanför vårt hem. Varför kan de inte bara lämna oss ifred? Vi har redan gått igenom tillräckligt. Mitt barn ser ut som en elefant och ännu värre, han är rödhårig. Om de ger mig en till anledning, kommer jag att slå dem i ansiktet”. När de tillfrågades om barnets namn, svarade fadern Alex helt enkelt: “Vi har aldrig riktigt givit det ett namn. För att vara helt ärlig, kommer vi bara att kalla det för “varelsen vi håller i källaren”. Vi kommer i huvudsak bara hålla den lilla röda elefanten i källaren och mata honom med rester vi plockat upp från gatan. Detta öppnar upp mycket möjligheter. Vi kan sälja honom till Indien. De skulle nog låta honom bo i Taj Mahal.”

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga artikel med dina vänner på Facebook!