Kvinnan fick akut kirurgi efter SEXOLYCKA! Paret varnar andra att inte göra samma misstag!

154

En kvinna i Merseyside, England, fick akut kirurgi efter att en 18 cm sexleksak inkom i hennes ändtarm.

Emma Phillips, 24, var med partner, Lee Miller, 29, under de tidiga timmarna av 1 oktober när den rosa sexleksaken försvann, rapporterade Daily Mail.

Phillips trodde att Miller gömde leksaken tills hon tryckte ner på magen och insåg vibratorn var inne i henne.
“Vi letade runt sängen i fall det hade fallit ut,” berättade Phillips för Daily Mail. “När jag lutade på min mage jag kunde känna den vibrera – den var fast långt och vid ett tillfälle var den även inklämd bakom min höft.”

PIC BY MERCURY PRESS (PICTURED: EMMA PHILLIPS, 24 AND BOYFRIEND LEE MILLER, 29) A student teacher who got a buzzing SEVEN INCH sex toy lodged up her BUM was forced to have it surgically removed after DIY extraction methods including using a fork handle and BBQ prongs failed. Mum-of-one Emma Phillips, from Wallasey, Merseyside, was feeling amorous with partner Lee Miller during the early hours of Saturday morning (Oct 1) when the sex toy disappeared. Initially thinking Lee had hidden the vibrator under a pillow as a prank, it was only when Emma pressed down on her stomach and felt a buzzing that she realised it had vanished up her back passage. SEE MERCURY COPY
Paret försökte få ut leksaken på egen hand till ingen nytta.


“För ett tag testade Lee alla typer av underbara alternativ,” Phillips förklarar. “Han försökte med ett köksgaffel handtag, som vi inte kommer att använda igen, och sa att han kunde känna det vid ett tillfälle, men att den var för långt upp – det var kört.”

“Han försökte BBQ stiften också men efter en viss punkt – efter en timmes försök – visste vi att vi skulle behöva gå till sjukhuset. Vi var båda lite chockade “, sade hon.

Phillips tog till Facebook för att dela hennes berättelse.
“När en bit av lördagsmorgonens lek  resulterar i att tillbringa dagen i Wrexham sjukhus har en fin rosa vibrator avlägsnats kirurgiskt från tarmområdet…. medan den fortfarande vibrerade”, skrev hon. “Om du inte kan på en lördag när kan du då?”

När läkare röntgade Phillips, bestämde de att leksaken var alltför långt upp för att ta bort utan att söva henne.
“Jag tror att vid den punkten det började bli ganska allvarliga”, minns hon. “Läkarna var riktigt bra – de alla jobbade ganska snabbt och var så lugnande de berättade att de såg den ganska ofta och det var en lättnad.”

“Först skämtade vi om det men sedan insåg vi att det inte var mycket av ett skämt, särskilt inte när det talades om att gå igenom magen om de inte kunde få ut den.”

Läkarna informerade Phillips att om de inte kunde extrahera leksaken rektalt, skulle de behöva gå igenom tarmen, vilket kan innebära månader med en stomipåse.

PIC BY MERCURY PRESS (PICTURED: EMMA PHILLIPS, 24, IN HOSPITAL AFTER SURGERY) A student teacher who got a buzzing SEVEN INCH sex toy lodged up her BUM was forced to have it surgically removed after DIY extraction methods including using a fork handle and BBQ prongs failed. Mum-of-one Emma Phillips, from Wallasey, Merseyside, was feeling amorous with partner Lee Miller during the early hours of Saturday morning (Oct 1) when the sex toy disappeared. Initially thinking Lee had hidden the vibrator under a pillow as a prank, it was only when Emma pressed down on her stomach and felt a buzzing that she realised it had vanished up her back passage. SEE MERCURY COPY

Operationen varade i ungefär i en och en halv minut och läkarna kunde framgångsrikt få bort sexleksaken. De erbjöd henne leksaken som en minnessak, men Phillips tackade nej. Hon skrevs ut senare samma dag och gick hem för att träffa sin 2-åriga dotter.

“Jag tog bara några smärtstillande medel och blev tillsagd att inte använda leksaker igen tills jag var redo”, sade hon, enligt solen

“Jag har lärt mig att jag måste vara lite mer försiktig i framtiden. ”

“Vi skulle inte göra något åt det på grund av förlägenhet – det finns en stor tabu om det – men vi visste att vi behövde hjälp”, säger Phillips. “Jag vill säga ett stort tack till ambulanspersonalen och Wrexham Sjukhuspersonal som var riktigt bra, verkligen lugnande och icke-dömande.

“Det finns en stor tabu om detta, men det är verkligen inte en stor sak”, tillade hon “Du hör om folk blir riktigt sjuka eller till och med dör eftersom de är alltför pinsamt att ta hjälp. – Jag skulle hata om det hände någon. ”
3927ddde00000578-3824801-image-m-50_1475743052874

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!