Medarbetare på McDonalds greps för stöld på totalt 36 kg chicken nuggets!

161

En anställd på en McDonalds restaurang i Kanada anklagades för att ha stulit mer än 36 kg McNuggets från sin arbetsplats, som påstås ha gömts i hans ändtarm för att smuggla dem ut ur sin arbetsplats.

2

31-åriga Andy Brown greps i morse av Ottawa polisen, efter en genomsökning avslöjades fyra kondomer fyllda med frysta chicken nuggets gömda i hans ändtarm…Enligt McDonalds talesman David Knoxx hade Gordon Browns arbetsgivare misstänk honom för att stjäla mat under en tid och hade redan sökt igenom honom vid fem tillfällen, men de verkade aldrig hitta något på honom.Gordon Brown står nu inför fem domar av snatteri och två avgifter för stulen egendom, efter att ha stulit mer än 36 kg McNuggets mellan december 2015 och September 2016.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!