Forskare har upptäckt att denna ört bekämpar DEMENS och ökar minnet med 75%!

289

Rosmarin är väl lämpad till middag och för att ge ditt hem en läcker doft – men det finns flera fördelar, och det är goda nyheter för dem som lider av demens och Alzheimers sjukdom!

Forskare har nyligen upptäckt att den populära örten hjälper dem som lider av minnesförlust.
Mark Moss och hans forskningsteam undersökte effekten som doften av rosmarin har på hjärnan. Det som visade sig är helt enkelt fantastiskt!

Det fanns en tydlig positiv korrelation mellan doften av rosmarin och förbättrat minne! Med bara lite rosmarin, kunde de ämnen förbättra prestandan på en mängd olika visualiseringsuppgifter.Det gjordes också en annan studie för att bevisa att Alzheimers och demenspatienter kan dra nytta av rosmarin. Inte överraskande, då de upptäckte att lukten hade en positiv korrelation med utökat minne också hos dessa patienter.

Forskningen är banbrytande och riktigt goda nyheter!
“Alla patienter visade en signifikant förbättring i …. kognitiv funktion på båda [test] efter behandling. Speciellt patienter med Alzheimers visade signifikant förbättring i uppgifter som gavs.”

All forskning som har gjorts och de efterföljande resultatet innebär att det finns hopp för behandling av demens och Alzheimers på ett naturligt sätt. Så nästa gång du känner dig lite yr och trött, ta ett stort, djupt andetag av rosmarin – och din hjärna kommer att tacka dig för det!

Titta på videon nedan för att lära dig ännu mer om de underbara fördelarna med rosmarin!

Glöm inte att dela med dina vänner!