Kvinna förlorade synen efter att pojkvännen nästan dödat henne. Fadern erbjuder belöning för att hitta honom!

112

En ung kvinna i Missouri blev brutalt misshandlad av sin pojkvän, vilket fick henne att permanent förlora synen på ett öga, rapporterar KDSK. Kvinnans far sägs ha erbjudit en 4 500 kr i belöning till den som kan ge information om var den misstänkte är.

Chelsea Simmons, 20, blev nästan dödad av sin pojkvän, 27-åriga Cedric Powe, under ett bråk.
“Han kvävde henne tills hon svimmade, förde henne tillbaka, sedan kvävde han henne igen och stampade på hennes huvud”, säger Simmons styvmor Melissa Zack. “Hon är rädd och hon kommer förmodligen att vara det för evigt.”

Powe, också känd som Moe, har enligt uppgifter flytt till den södra sidan av St Louis. Mark Zack, Simmons far, erbjöd 4 500 kr till någon som kunde ge polisen information som hjälper dem att spåra hans dotters angripare.
“Han måste fångas så att detta inte sker till någon annan, och så att jag inte behöver oroa mig att det ska händ henne någonsin igen”, säger Simmons styvmor.Läkare säger att Simmons var bara några minuter från en säker död, och även om det är ett mirakel att hon lever i dag, kommer hon utan tvekan uthärda smärta från denna händelse för resten av sitt liv.
Powe har en lång historia av kriminell verksamhet, inklusive ett 2008 gripandet som resulterade i en inhemsk batteriladdning, tillsammans med obstruktion av rättvisan. Powe erkände sig skyldig till obstruktion och dömdes till ett år i fängelse, men på grund av hans duktiga beteende, avslogs utredningen. Enligt rapporter, inlämnade Simmons besöksförbud mot Powe den 27 december, men båda familjerna och myndigheterna insåg att det inte var nödvändigt att skydda den unga kvinnan. Powe har en historia av att överträda besöksförbud, med tanke på två incidenter under 2008 och 2009, rapporterar MVN News.
553188_635104269883669_971044717_n


Dela denna artikel med dina vänner på Facebook!