Förebygg risken för bröstcancer genom att ändra på det HÄR i ditt liv!

507

Mänskliga bröst är en specifik samling av körtlar och fettvävnad som ligger mellan epidermis och bröstkorgen. Hos kvinnor, producera körtlarna inuti bröstet mjölk efter att hon blivit gravid. Medicinska experter förklarar att varje körtel kallas lobule, och en hel del lober bildar lob. I genomsnitt finns det 15 – 20 lober i varje bröst. Hos kvinnor, tar sig mjölken till bröstvårtan från körtlar via rör som kallas kanaler.

Tumörer är samlingar av celler som utvecklas onormalt eller utan kontroll. Dessa tumörer som inte har kapacitet att sprida sig i samband med kroppsbyggnad kallas “benign” och är vanligtvis inte förslag på så cancerogena, medan tumörer som har kapacitet att växa i vissa andra vävnader eller utvecklas till fjärran komponenter av kroppen kallas “maligna”. Maligna tumörer som växer i bröstet kallas “bröstcancer”. I teorin kan vilken som helst av de typer av vävnad som finns i bröst bilda ett melanom, men otvivelaktigt ökar cancercellerna från antingen ledningarna eller körtlar. Andra namn för dessa tumörer är “invasiv duktal cancer” eller “invasiv lobulär cancer”.

I många fall är precancerösa celler i bröstvävnaden, och dessa celler kallas duktal cancer in situ (DCIS) eller lobulär cancer in situ (LCIS). Vid denna punkt är det viktigt att nämna att DCIS och LCIS är sjukdomar där cancerceller är gåva i bröstvävnad och i de flesta fall inte är utrustade för att sprida eller invadera olika vävnader. Statik visar att DCIS står för cirka 20% av all bröstcancer. Behandling för DCIS vanligen stöds om man betänker att DCIS celler bara kan visa sig vara utrustad att invadera bröstvävnad.Stadier av bröstcancer

Stadium 0: (känt som carcinoma in situ)

Lobulär cancer in situ (LCIS) är de oregelbundna celler som kantar en körtel i bröstet. Även om det är ett farligt element för den framtida utvecklingen av melanom, är det inte känt att symbolisera en melanom själv.

Steg I:

I det tidiga skedet bröstcancer anses när tumören är mindre än 2 cm och har inte utvecklas bortom bröstet.

Steg II:

Det finns två fall när det anses att kvinnan är i ett tidigt skede bröstcancer: när tumören är antingen mindre än 2 cm och har utvecklats till lymfkörtlarna under armen eller om tumören är högre än 5 cm, men har inte hamnat utanför bröstet.

Steg III:

I detta skede är bröstcancer lokalt avancerad och tumören är större än 5 cm i hela och har spridit sig till lymfkörtlarna under armen;

Steg IV:

Vid metastaserande bröstcancer melanom hade melanom redan ovikt yttre bröst till andra organ inom fysik.

Tips för att förebygga bröstcancer

– Undvika aluminium

Denna ingrediens ingår mestadels i deodoranter och många kastruller och stekpannor. Aluminium har nämligen ett liknande östrogen som i kroppen och många kunskapsöversikter kopplas till bröstcancer. Aluminiumet riktar in sig i bröstvävnaden eller mer exakta i närheten av bröstet, närmast armarna.

– Undvika solskyddsmedel

Genom att tillämpa traditionella solskyddsmedel tar du faktiskt ett kemisk bad i några farliga leveranser. Dioxin anses vara en av dem och det är cancerframkallande, som är kopplat till en ökad risk för bröstcancer melanom.

– Få mycket sol

Solskenets näring – vitamin D kan hämma cancerns framsteg. Det finns brist på näring D uppenbarligen mer vanligt hos personer med cancer, som binder rakt in de kemikalier som finns i solkräm och hur solskyddsmedel blockerar diet D absorption. Därför är det lämpligt att absorbera en del solen.

– Öka intaget av jod

Det är möjligt att det finns någon form av anslutning mellan jod och bröstcancer, men ändå är den distinkta mekanismen för anslutningen ännu inte klar för forskarna. Till exempel, många recensioner uppvisar ett samband mellan en mängd sköldkörtelproblem och bröst melanom.

DELA gärna den här artikeln med dina vänner på Facebook!