6 åring frågar hemlös man gråtande på gatan, “Vad är det för fel?” Otroligt fint!

119

Bor man i stan, är det ganska vanligt att se hemlösa på gatorna. Jag tar alltid min tid att stanna upp och säga hej, men då och då är ett hjärtskärande människoliv verkligen som bogserbåtar på mitt hjärta. Nyligen gick Kenyatta Lewis på gatan med sin dotter när sex åringen la märke en hemlös man gråtande på gatan. I stället för att stirra och gå vidare, tillät Lewis sin dotter att närma sig den ledsna mannen. Vad som hände sedan är magisk.

“Efter att ha lämnat butiken idag gjorde min dotter något som verkligen fick mig att stanna upp och tänka. Det var en kille som satt och grät och hon frågar mig “ser du att mannen gråter? Vad är det för fel med honom? “Jag sa “ja men jag är inte säker, han kanske är bara ledsen” , “kanske är han är varm och törstig” flickan gick fram till honom och sa “Hej sir, var glad att det är en trevlig dag, det regnar inte. Är du varm? Varför går du inte hem? Marken är smutsig.”

13729186_1185806781441718_1968974141099454222_nHan svarar “jag har inget hem, men jag klarar mig”. Hon såg på honom med den sorgligaste ansiktet och sa “så det betyder att du är hemlös. Så du har ingen mat eftersom att du inte har ett kylskåp. ”

Hon gav honom några dollar ur sin handväska och hennes dricka och sa: “Gå och ät. Det skulle göra mig glad. Jag gillar McDonalds, du borde gå dit. ”

Jag kan tala om att hon gjorde hans dag. Efter det kom 2 till människor fram och gav pengar. “Vi hade en liten konversation och han förklarade att hans husvagn brann ner och att han hade förlorat allt, inklusive sin fru. Jag kände med honom. Det värmer mitt hjärta.”

“En sex åring föregick med gott exempel i morse. GRYMT BRA! Barn ser ingen färg och det är precis så det ska vara. Det är inte bara ett uttalande som säger att barnen är vår framtid, det är ett faktum. Det ger mig lite mer hopp för världen. ”

Inte nog med att Lewis dotter beslutade att lysa upp mannens dag, hon påbörjade också en kedjereaktion av vänlighet. Kan det bli vackrare än så här?


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!