Ung kvinna använde husnycklar för att försvara sig mot mannen som försökte våldta henne!

78

Vare sig i filmer eller i verkliga livet, beundrar vi kvinnor som kan slåss. Men efter att ha läst om en tjej som försvarade sig mot en våldtäksman så kommer du få upp ögonen. Vi avskyr dessa perversa människor och blir lättade när deras onda planer inte lyckas. Är det inte tillfredsställande när vi ser att dessa idioter får det straff de förtjänar?

Det är därför den här historien är otrolig.

En tidig morgon, attackerade en 35-årig man vid namn Jonathan Holmes en 21-årig tjej nära Nuffield gym på Napier Street i Sheffield, England. Han hade förföljt henne 1,5 km och väntade på rätt tillfälle att uppfylla sina onda begär.Detta är vad som hände med honom i stället:

Jonathan Holmes, 35, försökte attackera en 21-årig tjej. Hon försvarade sig med hjälp av sina husnycklar.skarmavbild-2016-10-24-kl-16-00-57

Den unga kvinnan insåg att Holmes var efter henne. Hon försökte skaka av sig honom men lyckades inte. Så hon tog fram sina husnycklar och placerade dem i sin högra hand i fall hon behövde ett vapen för att skydda sig själv.

När han attackerade, puttade han in henne in i buskarna och sa, “du kommer att njuta av detta.”
skarmavbild-2016-10-24-kl-16-05-07

Men tjejen skrek, och sedan stack hon Holmes i ansiktet och i magen med sina nycklar. Hon lyckades också bita i hans tunga. “Du kommer aldrig göra det här mot en kvinna igen” , sade hon.

Några förbipasserande hörde hennes rop och jagade Holmes. Han hoppade över ett räcke och blev skadad på vägen, rapporterar San Francisco Globe. Myndigheterna grep slutligen Holmes men han var frånvarande under rättegången. Han erkände tidigare sexuella övergrepp. Holmes dömdes till fyra och ett halvt års fängelse

När det gäller flickan, gav South Yorkshire polisen henne en utmärkelse och berömde henne för hennes mod. Scott Green, föreståndare, sade:

“Du visade en häpnadsväckande nivå av mod under denna undersökning, dina handlingar har utan tvekan avskräckas gärningsmannen från att fortsätta med övergrepp och ditt detaljerade minne av en sådan traumatisk händelse, ledde till gripandet, övertygelse och fängslandet av en mycket farlig brottsling. Som en man, som far till en dotter och för varje kvinna i denna stad, berömmer jag dig. På uppdrag av South Yorkshire polisen, hyllar vi ditt mod och osjälviskhet för att ha hjälpt till att göra denna stad till en säkrare plats för varje kvinna. ”


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!