Sa HÄR vet du om en man verkligen älskar dig eller om han bara förpestar ditt liv!

323

Det är inte lätt att hitta den riktiga kärleken. Det är ännu svårare att veta om det är äkta när du handskas med blandade känslor. Men innerst inne har vi alla en röst i huvudet som inte kommer hålla tyst. Har du någonsin frågat dig själv om inte mannen du är med är det av rätt anledning? I denna artikel kommer vi att ge dig de sex skillnaderna mellan en man som älskar dig och en som förpestar ditt liv och slösar bort din tid.

Respekterande vs. Tolerant
Den man som älskar dig, kommer att respektera dig och uppskatta dig för dina starka åsikter. Men, å andra sidan, finns det män som kommer att säga att du har fel eller gå med på att låta dig tycka vad du vill, men utan att tro att din åsikt är lika viktig som deras.

Uppmuntrande vs. Kontrollerande
En man som älskar en kvinna kommer att uppmuntra henne att följa nya möjligheter och upplevelser. Den äkta mannen kan introducera henne till en hel del nya saker, men det viktigaste är att han aldrig kommer att tvinga henne till något hon inte är bekväm med.Ärlig vs. Elak
Män som älskar kvinnor kommer att tala om för dem vad de behöver höra. Till exempel, om du frågar honom hur du ser ut i ett par jeans och han säger att du bör byta, betyder det inte att han är elak. Han är bara ärlig. Men, om en människa som talar om för dig att gå ner i vikt, förolämpar saker du gillar, eller din stil. Då ska du veta att han gör det för att han inte respekterar dig och vet att om han talar med dig så kan han komma undan.

Given vs. Klängig
Vill du ha en man som kommer att smsa, ringa och vilja vara med dig 24/7? Vissa kvinnor tycker att detta låter bra, men de bör tänka en till gång på detta. En man som älskar dig kommer att visa det både känslomässigt och fysiskt. En klängig man har känslomässiga problem och vill prata med dig så han känner valideras, inte för att du ska må bra.

Beskyddande vs. Överbeskyddande
Det är naturligt att skydda något du bryr dig om. I ett fall då han håller dig nära och har hans arm runt axlarna medan ni är ute på klubben, är bra. Men om han inte låter dig gå någonstans ensam eller startar slagsmål med män som försöker prata med dig, då är han överbeskyddande.

Seriös vs. Intresserad
En man som är intresserad av dig kommer att prata med dig när tiderna är bekväma för honom. Detta bör förväntas, om förhållandet är nytt. Men om ni har varit officiella ett tag och han fortfarande bara verkar prata när det passar för honom, då är det uppenbart att han inte är kär. Du vet att han är rätt man, när du tar ett steg tillbaka och analyserar din relation, dina interaktioner och din totala nivå av lycka.
Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!