Mamman drar bort sin dotter från 130 kg tung motorcykel kille. Men vad han sa då, borde lära henne en läxa!

132

Under alla hårda skal är en mjuk kärna. Ingenting visar detta bättre än den här historien! När en stor, tatuerad biker möter en liten flicka drar mamman till flickan sin dotter ifrån honom. Mannen är sårad. Han beslutar därför att skriva ett öppet brev till Facebook för att klargöra några saker. Det öppna brevet har nu tagit på webben med storm! Läs den nedan:

582561_10151165071965490_1060241163_n

“Till familjen i den röda bilen som köpt mat från” Tom Hortons “munkar”,Ja, jag är en 130 kg stor man på en motorcykel, täckt av tatueringar. Jag är mycket högljudd, dricker öl och ser ut som om jag kan äta upp dig om du tittar på mig på fel sätt.

Men vad du inte vet är att jag har varit lyckligt gift i 11 år, med barn som kallar mig “pappa”. Jag har en universitetsexamen, min mamma är stolt över mig och berättar för alla hon vet om hur glad hon är att vara min mamma. Syskonbarnen är alltid glada när de ser mig, och när min dotter bröt armen, grät jag mer än hon gjorde. Jag läser böcker, hjälper människor, tackar våra soldater och gråter ännu mer när jag ser filmen “Armageddon” …

Så nästa gång jag ler och säger “hej” till din lilla dotter och du tar tag i henne och säger: “Nej, kära, vi pratar inte med smutsiga motorcyklister”. Kom ihåg att du sårar denna “smutsiga motorcyklists.” känslor. Du sårar den första personen som hade kört in i ett brinnande hus för att rädda din dotters guldfisk så att hon inte bli upprörd. “

730693_10151449733455490_1948299391_n

Dessa ord är så sant! Jag hoppas dotters mamma läser detta på Facebook och lär hennes dotter att man inte kan döma en människa efter utseende.


Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!