Tonårsmamma låter sin dotter hålla i ett gevär, och folk på nätet blir galna.

86

Även om vapen kan vara en splittrande fråga i den politiska världen, är de flesta av oss är överens om att låta barn leka med dem inte är en bra idé. Även om det finns undantag, så är inte barn och vapen historiskt sett en vinnande kombination, i synnerhet inte när dessa barn är med på bilder på sociala medier.

Efter “Teen Mom 2” stjärnan Leah Messer’s ex-make delade ett foto av sin 3-åriga dotter på Instagram, har hans följare blivit vansinniga. Bilden visar den lilla flickan som poserar med ett gevär som är längre än vad hon är.

Jeremy Calvert la upp bilden med följande bildtext: “Hon sa pappa, kom så går vi på jakt och skjuter en vildhund … lol. Bäst att ni passar er pojkar hon brukar inte missa lol haha P.S. ja detta är ett gevär och det är oladdat, släpp det nu …. # daddieshunter #mybaby. ”
screen-shot-2016-11-04-at-2-22-57-pmInstagram / jeremylcalvert505

Visst, texten hävdar att geväret var oladdat, men att vänja ett barn vid vapen och skämta om att skjuta folk på sociala medier var inte särskilt uppskattat på sociala medier. Vad tycker du?

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!