Ät det HÄR och du kommer att bli STENHÅRD! Oj man skäms nästan!

2137

Den mänskliga civilisationen har alltid sökt alla medel för att förbättra libido och öka sexuell njutning. Människor i det antika Grekland uppfann ett unikt namn – afrodisiaka. De flesta av sådana produkter är livsmedel och örter som har förmågan att öka blodflödet och den sexuella njutningen.

Denna fråga ställer varje man minst en gång i sitt liv. Det är ett välkänt faktum att en känd älskare Giacomo Casanova använde speciella medel för att få en bra styrka under sin livstid. Han gjorde en slutsats att rätt kost kan bidra till att upprätthålla en hög nivå av libido.

these-foods-will-make-your-tool-hard-as-a-rockForskare har funnit att kosten hos en sexuell aktiv man bör omfatta livsmedel som innehåller vitamin E, A och B. Dessa vitaminer kallas “vitaminer för reproduktion”. Mat för potens bör innehålla spårämnen som behövs av kroppen: proteiner, kalcium, fosfor, kolesterol och kalium. Alla dessa ämnen finns i nötter, frön och bönor.

Vilka livsmedel som är bra för potens?

Nötter: pistagenötter, jordnötter, sesamfrön, valnötter, etc .;

Frukt: citroner, apelsiner, granatäpplen, bananer, fikon;

Grönsaker: särskilt vitlök men även alla typer av lök.

Kryddor och örter: johannesört, anis, portlak, kummin, mynta, rovor.

Mjölkprodukter: keso, yoghurt, ost, gräddfil. Lägg till gräddfil i din dagliga kost, och du kommer inte att uppleva impotens.

Fisk och skaldjur: musslor, räkor, ostron. Ökända Casanova åt ett stort antal ostron till frukost varje morgon. Detta tillät honom att ha en stabil styvhet även i hög ålder.

Kött och fisk: nötkött och flundra – är produkter som har en mirakulös effekt inte bara på styrkan, men också på hela kroppen.

Söta naturprodukter. Honung, blandat med hackade nötter har en mäktig kraft för libido.
Som ni ser, kan problemet med ED förhindras. Bara ändra dina matvanor och lägga till mer hälsosamma livsmedel till din diet.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna styva artikel med dina vänner på Facebook!