Pojkvännen kallar henne en “tjock sopa” men hon får snart sin hämnd! WOW!

167

Alvina Rayne var inte alltid överviktig. Det var inte förrän hon hamnade i en dålig relation som hon började äta skräpmat och känna sig deprimerad.

Mamman till två från Philadelphia vände sig till feta och söta livsmedel för att klara de verbala övergrepp hon mötte på en regelbunden basis. Liksom många människor i dessa typer av relationer, Alvina var inte tillräckligt stark för att lämna honom … än.

Hennes tyngsta vikt var 124 kilo, Alvinas pojkvän kallade henne en “fet bit av skräp” som aldrig skulle kunna gå ner i vikt eller träffa en annan människa. Med högt blodtryck, diabetes och ångestattacker, så var hennes hälsa i en nedåtgående spiral.Men 2009 hade hon fått nog. Hon visste något måste förändras , och det var snabbt. Speciellt eftersom hon hade barn som var beroende av henne.

Scrolla ner för att se Alvinas förvandling …

Alvina Rayne, 32, är en mamma till två från Philadelphia.

Alvina var inblandad i en dålig relation. Som ett resultat, utvecklade hon en dubbel diagnos av depression och matberoende.

På grund av hennes fruktansvärda matvanor, blev Alvina så överviktig att hon var tvungen att köpa kläder i herrstorlekar. Bara att gå upp och ner för trapporna blev ansträngande.

När hon nådde sin tyngsta vikt vid 124 kilo, kallade Alvinas grymma pojkvän henne en “fet bit av skräp” och “ful”.

För att klara de verbala och känslomässiga övergreppen, åt Alvina mer. Sockrade flingor och snabbmat blev hennes räddning.

Den unga mamman led av högt blodtryck,diabetes, polycystiskt ovariesyndrom, vänsterkammarhypertrofi och svår ångest.

Hennes pojkvän fortsatte att manipulera henne, men Alvina var så deprimerad att hon inte kunde lämna honom.

När hon antydde att lämna, berättade han för henne att ingen skulle vilja ha henne och att hon var “värdelös och aldrig skulle kunna gå ner i vikt även om hon försökte.”

Men efter år av misshandel och känslomässigt kaos, klickade någonting inuti Alvina tillslut.

Hon samlade all den styrka hon kunde, och dumpade pojkvännen, en gång för alla.

Hon blev inte bara av med sin misshandlande pojkvän, men under 2009 gjorde hon en fullständig diet och livsstilsförändring.

Hon bytte till en lågkaloridiet. När hon kämpade eller fastnade, påminde hon sig om alla de saker som hennes ex sa till henne. “Ingen vill ha dig” blev den drivande kraften bakom hennes fantastiska förvandling; Alvina bevisade honom fel …

… Och hon förlorade 59 kilo!

Med sina inspirerande videobloggar, hjälper Alvina nu till att inspirera andra att göra hälsosamma val.

Efter att ha tappat 59 kilo, Alvina sprang in hennes ex-pojkväns mor som blev chockad över hennes nya utseende. Nyheten spreds snabbt.

Hör och häpna, hennes ex-pojkvän ringde upp henne och sa, “Jag hörde att du har blivit het.” Inte bara det, men han försökte få henne tillbaka!

Men Alvina sa till honom att det inte fanns en chans i världen att det någonsin skulle hända.

Alvina är nu lyckligt gift med Sascha, en man som behandlar henne som guld.

Vem fick sista skrattet nu ?!

“Jag vill att andra ska veta att de kan börja om på nytt” säger Alvina.

“Du behöver inte stanna där du är, det är så kraftfull att inse att du har kontroll över din kropp och ditt liv.”

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!