Om du börjar göra DETTA kommer ditt ansikte se 10 år yngre ut: Resultaten syns direkt!

19487

Japanska kvinnor har alltid ansetts som mycket vackra och ungdomliga, även vid en högre ålder. Hemligheten bakom deras fantastiska utseende kommer från de friska egenskaperna hos ris. Nämligen,så är ris rikt på näringsämnen som linolsyra och skvalen, kända potenta antioxidanter som uppmuntrar produktionen av kollagen. Kollagen är viktig eftersom det minskar och förhindrar uppkomsten av rynkor.

Ris är en utmärkt hudvårdsprodukt. Tack vare denna gamla japanska ansiktsmask, kommer du släta ut rynkor och föryngra huden. I själva verket kommer du att se 10 år yngre.

Enligt experter finns det en hel del bidragande faktorer till åldrandet, som ökar uppkomsten av rynkor. Till exempel kan solexponering, överdriven användning av kosmetiska produkter, ohälsosam kost, hormonella förändringar, etc. leda till att huden förlorar sin elasticitet. Därför måste du sänka användningen av skadliga kosmetiska produkter, och vända dig till mer naturliga behandlingar. En sådan behandling är den tidigare nämnda ris ansiktsmasken som är mycket lätt att förbereda och billigt.Låt oss ta en titt på recept:

Du behöver:

1 msk honung

3 msk ris

1 msk mjölk

Förberedelse:

Häll först upp riset i en skål och tillsätt en kopp vatten. Vänta tills det börjar att koka och låt det sjuda i 3 minuter. Ta sedan bort skålen från spisen, låt den svalna och sila den. Överför kokt ris i en glasbehållare och tillsätt 1 msk honung och 1 msk varm mjölk och blanda dem tills du får en jämn blandning.

Användning:

Tvätta ansiktet och sedan använd masken på hela ansiktet genom att massera in den med cirkelrörelser. Låt den sitta i 15 minuter och tvätta sedan bort den. Använd masken en gång per vecka.

Masken kommer återfukta huden och du kommer bokstavligen ser mycket yngre ut nästa morgon!

Dela gärna denna smarta artikel med dina vänner på Facebook!