9 Saker män gör som får varje kvinnas hjärta att smälta! Underbart!

879

Ibland tror moderna flickor att ridderlighet enbart existerar i böcker eller filmer. Men vi vill försäkra er om att det faktiskt inte är så. Det finns fortfarande sanna gentlemän i våran värld.

Vi har inga tvivel om att idag finns det riktiga hjältar bland män som får flickors hjärtan att slå snabbare. Här är 9 vardagliga gester som visar gör en man till drömprinsen.

1. Öppnar dörrarEn man som inte är för lat för att ta sig ur bilen och öppna dörren för sin dam är en verklig gentleman. Det är väldigt viktigt för honom att veta att hans dam känner sig trygg och bekväm. Varje flicka kommer att uppskatta denna gest som kan verka obetydlig i början.

2. Spara den sista biten mat

Alla vet att vägen till en mans hjärta går genom magen. Oavsett hur kliché det än låter, så är det sant. Om en man sparar den sista tuggan av sin måltid för en kvinna, betyder det att han bryr sig om henne och älskar henne. Lita på oss, det är faktiskt en stor sak.

3. Spenderar tid med din familj

Om en man är genuint intresserad av dina babybilder, roliga historier om dina syskon, och han väljer att tillbringa tid med dina föräldrar snarare än att gå och kolla fotboll med sina kolleger på helgen, kan du vara säker på att han är “The one.” Även små gester mot din familj visar att din man älskar och värderar dig och alla dina nära och kära, eftersom familjen är det viktigaste av allt.

4. Introducerar dig för alla

En sann gentleman vet att om han inte presenterar sin dam när han möter en vän på gatan och stannar för att prata med honom, kommer flickan känna sig oönskad. En uppmärksam man kommer inte att låta en sådan situation inträffa, eftersom han bryr sig om sin dam och behöver veta att hon känner sig bekväm.

5. Ger presenter utan anledning

Dagens gentlemän behöver inte något speciellt tillfälle för att skicka blommor till sin älskade eller ge dem en gåva. Det är bara slumpmässigt, en dag när han är på väg hem från jobbet, upptäcker han en härlig bukett i ett skyltfönster, minns sin flickvän, mamma, eller nära vän, och bestämmer sig för att köpa det bara för att det kommer att få hans favorit person att le.

6. Alltid skydda dig

Det är en liten gest som inte alla tjejer kommer att märka. Men det är ganska uppenbart genom att välja att gå på utsidan av trottoaren så är en man fast besluten att skydda sin dam från några oväntade situationer och allvarliga konsekvenser. Utan tvivel är detta en gest av verkliga herrar!

7. Kyssa din panna

Om en man uttrycker sina känslor för sin älskade genom att ömt kyssa hennes panna, betyder det att han är mycket fäst vid henne. Och hon, i sin tur, är otroligt glad av att känna hans kärlek och omsorg.

8. Påfyllning din bensintank

Detta är en trevlig överraskning som visar att din man är en verklig gentleman varje kvinna drömmer om. Genom att göra detta, försöker han att visa sin flickvän hur mycket han bryr sig om henne utan att förvänta sig något i gengäld.

9. Alltid hjälper dig att sätta på din kappa

Naturligtvis kan en kvinna sätta på sig kappan själv, men det är inte en fråga om förmåga. En väluppfostrad man håller alltid ut din jacka för dig eller ger dig sin när det är kallt.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!