10 saker kvinnor i hemlighet vill ha i sängen … men är för blyga för att fråga om!

4264

Från tidig ålder, har kvinnor fått lära sig att vara duktiga flickor. Inte bära korta kjolar, inte avslöja så mycket klyfta, sitta ordentligt, och inte vara flickan varje kille dejtat. De blandade budskap om att vara stark och oberoende samtidigt som du ska agera jungfru är löjligt.

Det är inte konstigt att när kvinnor blir äldre, så fångas de upp mellan vad deras kropp vill och hur hon är uppfostrad att uppföra sig. Sex är en naturlig handling bland samtyckande vuxna. Så länge ingen blir skadad i processen, så funkar vad som helst.

Men ändå så finner kvinnor det svårt för att tala i sovrummet. Här är några saker som din partner i hemlighet vill att du gör, men är för blyg för att be om det eller erkänna. En öppen kommunikation är bara början till ett fantastiskt sexliv.# 1.  Sluta vara så förutsägbar och överraska henne med sex.

Brukar ni ha sex på onsdagar och söndagar? Det handlar inte om alla de saker som du måste få gjort under dagen. Överraska henne när hon går förbi dig i korridoren och förför henne.

# 2.  Försök att vara mer sensuell med att mjukt kyssa henne.

Det kan låta kliché, men kvinnor älskar när män skämmer bort dem med rosenblad på sängen, ett glas vin, och förföriska kyssar. Du vet att hon älskar det när hon glatt kysser dig tillbaka.

# 3.  Kvinnor kan ha lärt sig att agera på ett visst sätt i sovrummet, men de älskar fortfarande lite hårdare tag.

Din partner vill inte alltid göra det i missionären. Hon vill att du ska vara stark och ha kontroll. Oavsett om det är bitande, försiktigt dra håret eller att ge lite smisk, så driver denna dominerande stil hennes vilda sida. Kom ihåg att ha en “säkerhetskod” för båda i fall känns det som denna typ av sex går över styr.

# 4.  Hon gillar att klä ut sig och vi menar inte till en Disneyprinsessa.

Alla föreställer sig själva som en superhjälte, bov eller till och med ett helt annat yrke. Poängen är att låta den inre skådespelaren komma ut att för spela och utföra.

# 5.  Kvinnor tenderar att vara som mest upphetsade under kvällstimmarna men det betyder inte att du inte kan prova förföra henne på morgonen.

Ät frukost i sängen och börja med en massage eller en kyss. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt hon förvandlas till en morgonmänniska.

# 6.  Övertyga henne om att berätta vad hon vill ha i sängen. Skicka sexiga sms under hela dagen.

Sex är bra men hon kan också gilla när du pratar snusk. Finns det vissa delar av hennes kropp som hon vill bli rörd?Du kommer aldrig veta om du inte frågar och hon tycka att det känns för pinsamt för att berätta direkt.

# 7.  Behöver du vara någonstans om 10 minuter? Nej, så för guds skull sakta ner!

Detta är en perfekt tid att utforska hennes erogena zoner. Titta in i varandras ögon, kyss, berör och rör lite mer. Njut av varje minut av älskog.

# 8.  Din partner kanske inte kommer att erkänna det offentligt men hon älskar oralsex.

Inte varje oral handling är densamma. Vissa kvinnor föredrar att få blygdläpparna stimulerade medan andra föredrar klitoris. Du kommer att få en bättre uppfattning när hon antingen säger det rakt upp eller när hennes kropp är helt avslappnad. Ta din tid. Ett tips, börja kyssa henne från halsen och arbeta dig ner.

# 9.  Varför inte göra en del av arbetet och klä av henne.

Långsamt ta av henne kläderna, börja med hennes klänning och gå vidare till behå och underkläder. Detta bör definitivt ta en hel del tid att röra och kyssas. Detta är ett sensuell steg som ofta ignoreras eller blir gjort alldeles för snabbt.

# 10.  Var inte blyg och utforska, ha sex utanför sovrummet.

Ha sex i duschen, ovanpå en tvättmaskin, skrivbordet, gå tillbaka till bilen som på den gamla goda tiden. Poängen är att vara modig och påminna henne om att du vill ha henne när som helst och var som helst.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!