Tonåring trakasserar en kvinna på tunnelbanan! Vad som händer DÅ kan bara beskrivas som KARMA!

98

Ingen gillar en översittare. När någon börjar agera hotfullt och kränkande utan goda skäl, finns det egentligen bara två sätt som du kan svara på deras aggressiva beteende. Ett alternativ är att ignorera dem helt, vilket kan vara mycket svårt att göra. Det andra alternativet är att stå upp för dig själv.

Det är precis vad en kvinna gjorde när hon blev trakasserad av en ung man medan hon satt på tunnelbanan. Även om det är oklart vad som startade det fientliga handgemänget, blir det snart klart exakt vem som gör fel.

Den tonårspojke som ilsket argumenterar med den äldre kvinnan, som ser allvarligt ointresserad ut. I klassiskt översittarsätt använder han fult språk och verbala hot för att försöka skrämma kvinnan, men hon kommer inte bara att luta sig tillbaka och ignorera honom. I stället väljer hon att slå tillbaka. När han kommer allt för nära och bli hotfull, backar hon inte en tum.Det här är verkligen KARMA! Vi kan bara hoppas att bråkstaken har lärt sig något!

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!