Kämpande pappa har aldrig träffat sin son! 28 år senare? TV-värden har en överraskning!

58

David Winkelspecht förberedde sig för att sälja alla sina ägodelar. Han planerade att använda pengarna för att resa från Las Vegas till San Diego för att träffa sin son och barnbarn – för första gången någonsin.

Vid 17 års ålder gick Winkelspecht in i militären och kunde inte ta hand om sin nyfödda son, som också heter David. När han återvände hem från uppdraget, förlorade den unga fadern kontakten med sin familj.

I den otroliga klippet nedan, erbjuder Fox5 Surprise Squad, Winkelspecht pengar för att göra sin resa möjlig. “Det finns en Gud!” Utbrister han.Men det finns ytterligare en stor överraskning planerad för Winkelspecht, och det var han verkligen inte beredd på.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!