Obotligt sjukt barn dör i jultomtens knä efter att ha frågat honom om hjälp med hans sjukdom!

55

En döende femårig pojke dog i jultomtens armar efter hans sista önskan var att träffa honom.

Eric Schmitt-Matzen är en professionell jultomte. Han är 180 cm lång, väger 100 kilo, och bleker regelbundet skägget för att det ska behålla sin vithet. Allt som allt är han så nära jultomten som du kan tänkas komma.

För några veckor sedan fick han ett samtal från en sjuksköterska på det lokala sjukhuset i Knoxville i USA.Han förklarade för Knoxville News Sentinel… “Jag hade just kommit hem från jobbet den dagen då telefonen ringde, Det var en sjuksköterska jag känner som arbetar på sjukhuset Hon sade att det var en mycket sjuk femårig pojke som ville träffa jultomten. jag sa till henne, “OK, låt mig byta om bara”. Hon sa: “Det finns inte tid för det. Dina hängslen räcker och blir tillräckligt bra. Kom bara direkt”. ”

Han lyckades komma till sjukhuset på bara 15 minuter där han möttes av barnets mor. Han berättade för tv-kanalen: “. Hon hade köpt en leksak från (tv-serien) Paw Patrol och ville att jag skulle ge den till honom” Jag sa till henne: Om du tror att du kommer att förlora det, lämna rummet. Om jag ser dig gråta, bryter jag ihop och kan inte göra mitt jobb. ”

Förståeligt, valde den lilla pojkens familj att titta på från fönstret i intensivvårdsavdelning.

41ec4ad6584efb406473a51103d472e0

“När jag gick in, låg han där, så svag att det såg ut som om han var redo att somna in direkt, jag satte mig på sängen och frågade,” Säg, vad är det jag hör om att du kommer att sakna julen.? Det finns inget sätt du kan missa julen på! Och du är min tomtenisse nummer 1!

“Han tittade upp och sa,” är jag? ” Jag sa: “Visst!”

“Jag gav honom sitt paket. Han var så svag att han knappt kunde öppna omslagspappret. När han såg vad som var i det, blixtrade han till med ett stort leende och lade sedan ner sitt huvud på kudden igen.

“” De säger att jag kommer att dö “, sade han till mig.” ” De säger att jag kommer till himlen”

“Jag sa,” Kan du göra mig en stor tjänst? ” Han sa: “Visst!”

“När du kommer dit, berättar du för dem att du är jultomtens tomtenisse nummer 1. Då släpper de in dig i himlen direkt!”

“Han sa,” Kommer de? ”

“Jag sa,” Visst! ”

“Han satte sig upp och gav mig en stor kram och frågade en fråga:”? Jultomten, kan du hjälpa mig? ”

“Jag lindade mina armar runt honom. Innan jag hann säga något, dog han . Jag lät honom stanna i mina armar, jag bara fortsatte att krama och hålla fast vid honom.

“Alla utanför rummet insåg vad som hände. Hans mor gick in. Hon skrek:” Nej, nej, inte än! ” Jag gav henne hennes son och gick ut så fort jag kunde.
“Jag tillbringade fyra år i armén med 75th Rangers, och jag har sett min andel av (saker). Men jag beundrar sjuksköterskorna”. Jag vet att sjuksköterskor och läkare ser sånt varje dag, men jag vet inte hur de kan ta det. ”

Efter besöket, grät Eric hela vägen hem.

“Min fru och jag hade planerat att besöka våra barnbarn i Nashville nästa dag, men jag berättade för henne att hon fick gå själv. Det tog mig en vecka eller två för att sluta tänka på det hela tiden . Faktiskt, så trodde jag att jag aldrig skulle kunna spela rollen som jultomte igen. ”

Han förklarade att han lyckades spela jultomten en gång till efteråt: “När jag såg alla barnen som skrattar, tog jag mig tillbaka igen. Det fick mig att inse att den roll jag har att spela är viktig..

“För dem och för mig.”

Det är historier som denna som gör att du inser att julen handlar om att njuta av tid med dina nära och kära.

Vila i frid lilla gosse!

Dela gärna den här artikeln med dina vänner och familj på Facebook!