Det ser ut som en hög med stenar och smuts vid första anblicken – men sanningen om denna plats är SKRÄMMANDE!

57

De kallar platsen för “Body Ranch” (Kropp-gården) och det kan vara den läskigaste platsen i världen!

Oavsett var vi växte upp, är det säkert att säga att de flesta av våra bakgårdar såg relativt lika ut. Vanligtvis fanns det gräs och kanske några blommor och ett staket. Om vi hade tur, kan det ha varit en damm av något slag, men annars är de grundläggande komponenterna desamma.

För studenterna på en ranch i San Marcos i USA, tar man det hela med att ha en bakgård till en helt ny nivå. Smeknamnet den har fått är Body Ranch, och det är faktiskt en av de mest skrämmande platserna i världen … eftersom där ligger fullt av ruttnande kroppar.I den idylliska bergsbygd i Texas, där fälten sträcker sig milslång, är Body Ranch hemmet för en skrämmande sanning.

Det beror på att den är fylld med ruttnande kroppar.
Tro det eller ej, det finns en mycket bra anledning …

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna skrämmande video med dina vänner på Facebook!