Detta gör många av oss utan att ens tänka på det – den här mannen blev BLIND!

86

Chad Groes Chen, 39, gjorde ett misstag som många gör hela tiden – det kostade honom hans syn. Nu varnar han andra att inte göra samma misstag!

Det hela började när Chad sov med linser och sov med dem hela natten. Nästa dag kände han att hans vänstra öga gjorde ont när han var till jobbet i Cincinnati, USA. Han trodde först att det kunde vara något som han var allergisk mot, men nästa dag var allt mycket värre.

Chad gick till ett ögainstitut där en läkare berättade att han fått en infektion som kallas pseudomona- bakterier under kontaktlinsen i ögat. “Det är som att titta genom en glasbit, infektionen åt upp hornhinnan”, sade hant.Det resulterade i han nu blev helt blind på sitt vänstra öga. Läkaren konstaterade att kontaktlinserna var orsaken till infektionen och det fick så allvarliga konsekvenser.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!