Den 190 kg tunga 8-åringen gör en anmärkningsvärd förvandling för att få sin barndom tillbaka!

82

Det är vanligt att höra berättelser om farorna med högt kolesterol, kaloriintag , livsmedel med höga natriumnivåer och andra hälsofrågor i samband med att äta för mycket skräpmat. Historien om 8-åriga Jessica Leonard, är dock en varning utöver det vanliga.

När hon växte upp hade hon tillgång till ett kylskåp och skafferi proppfullt oavsett vilken tid det var på dygnet. Detta ledde till att hon gick upp i vikt i en ohållbar takt. Så småningom, nådde Jessica otroliga 190 kg, förmodligen gjorde det henne till det största barnet i världen. Inte överraskande , började hon att lida av allvarliga hälsoproblem som följd.

Tack och lov, kunde hon få hjälp, och började den svåra processen att gå ner i vikt. När du ser hur hon ser ut nu, kommer du att känna dig inspirerad.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!