Den 9 månader gamla flickan håller på att dö. DÅ gör barnflickan något ingen hade väntat sig!

89

Den 22-åriga kvinnan Kiersten Miles från USA, hade bara arbetat som barnflicka i tre veckor, när hon tog ett beslut som kan ha räddat livet på flickan hon tog hand om.

George och Farra Roskos har tre barn och behövde lite hjälp hemma. Därför anställde de Kiersten som barnflicka. Under den korta tid som Kiersten hade med parets yngsta dotter, Talia, fick de ett nära band. Talia hade tyvärr en leversjukdom. Hon behövde desperat en levertransplantation.

Även om de bara hade känt varandra i lite mer än tre veckor, visste Kiersten vad hon skulle göra – hon skulle hjälpa den lilla flickan. Det är en omfattande process för att donera en lever, men Kiersten kontrollerades och läkarna upptäckte att hon var en perfekt match för den lilla flickan.Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!