Vilken typ av mage har du? Så HÄR tappar du lättast vikt!

436

Alla typer av kroppar är olika, speciellt då vi pratar om själva magen. Vi kan alla ha en viss nivå av fett i magen, men varje person har en speciell typ av mage och det krävs därför olika tillvägagångssätt för att minska ner den. Om du ännu inte vet hur du ser vilken typ av mage du har eller det bästa sättet för att minska ner magen kommer vi att ge dig några tips här i denna artikel.

Däckmage

Denna typ av mage uppkommer hos personer som har en stillasittande livsstil. Det förekommer ofta hos personer som arbetar mycket på kontor eller som p.g.a. någon annan anledning lever en väldigt stillasittande livsstil under en lång tid.

Dåliga vanor: Personer med denna typ av mage utför väldigt lite fysisk aktivitet, äter mat med mycket socker och mjöl och ett överflöd av kalorier. Utöver att ha en stor mage har de säkerligen mer vikt på ben och lår.

Råd för att minska ner magen

  • Du måste först och främst reducera konsumtionen av raffinerade livsmedel och de med mycket socker, som exempelvis kakor, tårtor, bröd, snabbmat, såser och läsk, mm. Du bör istället äta mer frukter, grönsaker, fisk, torkad frukt och naturliga drycker.
  • Ifall du konsumerar mycket alkohol bör du undvika detta. Alkohol är en fettbomb för magen och överdriven konsumtion kan resultera i en stor mage.
  • Undvik lightprodukter. Även då de kan verka harmlösa är de ofta fulla med olika typer av kemikalier och konserveringsmedel.
  • Sluta upp med att räkna kalorier och tänk mer på att ge näring åt din kropp.
  • Kom ihåg att träning är nyckeln till att minska ner magen. Träna ordentligt med cardioövningar och komplettera detta med magövningar.


Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!