5-årig pojke hittades död på gatan. Han hade bara på sig underkläder och strumpor! Chockerande!

22286

Den chockerande nyheten skakar Frankrike.

5-åriga Yanis Notre Ange har förmodligen levt ett hemskt liv. Förra veckan hittades han död i den franska kommunen Aire-sur-la-Lys. Pojken hade bara underkläder och strumpor när han hittades, och hade allvarliga skador på skallen, troligen orsakade av slag.

Yanis hittades 200 meter från huset där han bodde med sin mor och styvfar.Le Parisien förmedlar den fruktansvärda nyheten där polisen hävdar att Yanis träffades av sin styvfars ilska efter att han hade kissat i sängen.

Polisen hävdar att han som straff för att ha kissat var tvungen att springa flera kilometer i den iskalla natten, bara iklädd underkläder och strumpor. Styvpappan cyklade bredvid.

Dessutom berättar poliser:

– Ett fem år gammalt barn hittades död. Döden är misstänkt baserad på den information som vi besitter. Den medicinska dödsorsaken är ännu inte bestämd. De mystiska omständigheterna kring barnets död är därför okänd.

Ytterligare undersökningar kommer att avgöra om pojken dog på grund av kylan eller fysisk misshandel. Det är redan bevisat att Yanis misshandladess före sin död, men det är fortfarande oklart om det var det våld som dödade honom.

Vi är milt sagt skakade. Hur är det möjligt att vuxna kan göra något sådant mot ett barn?

Vila i frid lilla Yanis.