Ketchupfabriken är illa ute efter att det här HEMSKA videoklippet har läckt ut! USCH!

92

Om du någonsin haft lust att se hur några av dina favoriträtter görs, bör du nog bekämpa den känslan. I en tid där tillsatser i många livsmedel är normen, kan processen sätta en dålig smak i munnen – bokstavligt talat.

Ketchup verkar vara något som inte borde ha en grotesk tillverkningsprocess eftersom man kan tycka att den till mestadels är tomatbaserad. Även om det kan vara den rådande uppfattningen, är det inte förrän du ser hur man gör bakom kulisserna som man blir lite äcklad.

Nyligen läckte ett videoklipp från en ketchupfabrik ut på internet, och när du ser den själv, kommer tanken på de röda klämflaskorna att äckla dig …Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna äckliga video med dina vänner på Facebook!