Tonåring får en nästan dödlig reaktion på en vanlig produkt som nästan fick henne att förlora sin syn! Se upp!

90

Färga håret hemma kan vara en svår sak. Å ena sidan är det prisvärt och bekvämt att göra det på din egen tid, inga möten eller väntrum är nödvändiga. Å andra sidan, du får verkligen vad du betalar för och ingenting kan jämföras med att kunna luta sig tillbaka och låta någon  professionell hantera det.

En annan fördel med att färga håret på salong i stället för att göra det själv? Är att det i allmänhet är säkrare. Medan stylister vanligtvis blandar sina egna, noggrant uppmätta färgämnen för hand, är hårfärgningsmedel du köper i affären packade med billiga kemikalier, och man vet aldrig hur din hud reagerar.

När en 16-årig flickan beslutade sig för att färga sina ögonbryn hemma, hade hon ingen aning om att, inom 24 timmar, skulle hon nästan vara blind. Och istället för att få ögonbrynen hon ville, fick hon en rejäl sjukhusräkning .Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!