Om ett barn gråter utan någon uppenbar anledning – måste du ALLTID kontrollera detta!

415

Många föräldrar är rädda när deras barn gråter utan anledning. De är friska, har fått mat, men vill inte sluta att gråta. En sak som alltid bör undersökas, är tårna på barnet, och här förklarar vi varför. Många föräldrar vet inte om denna fara.

Ett hår i strumpan låter kanske inte så farligt – men det kan lindas tätt runt en av tårna på en baby, eftersom de ofta rör sig mycket. Ett tunt hår kan blockera blodtillförseln , vilket i värsta fall kan leda till att tån måste amputeras.

När tån sväller blir det svårare och svårare att detektera håret och att ta bort det.Scott och Jessica Walker är ett ungt par som upplevt detta. Deras dotter grät hela dagen, men de förstod inte varför. När de hade försökt allt, tänkte mamman att barnet kanske var varmt, och tog av strumporna. När hon såg att tån hade svullnat och var röd, visade det sig att ett hår hade lindat sig runt den.

Hade det inte varit för en pincett och förstoringsglas, hade historien kanske slutade värre än det gjorde.

Föräldrarna fick bort håret och barnet fick inga permanenta skador.

Jag visste inte ens om det här problemet – så därför jag ska dela det med dig. Vänligen dela vidare till så många som möjligt!