Pappan upptäcker att hans sons ansikte ser konstigt ut. Efter att ha googlat symptomen, SPRINGER han skrikandes till sin fru!

325

Jackie och Olin Arnold var så glada över att välkomna sitt första barn till världen. Allt gick smidigt hemma med deras nyfödda son Logan … tills paret kom överens om att något kändes fel …

För det första, såg lilla Logan annorlunda ut än de flesta andra barn. Med sitt avlånga ansikte och hans stora ögon, liknade han nästan en gammal man. Han hade också en särskilt glad och rolig personlighet.

Men när Logan bara var 10 dagar gammal slutade han äta. Han nådde inte de vanliga milstolparna för spädbarn och behövde akut kirurgi, men läkarna var helt förvirrade över vad som var orsaken till pojkens tillstånd.När hans far började söka på Google. På jakt efter svar, insåg snart pappan att hans sons symtom matchade med tre genetiska syndrom.

Olin sökte efter bilder av barn med varje syndrom, och slutade abrupt när han hittade en bild av en liten flicka på Irland: Hon såg ut som Logans identiska tvilling.

Olin visade genast Jackie bilden. De kunde inte förneka att Logan och den lilla flickan såg exakt likadana ut – men om han hade samma diagnos som henne, innebar det att Logan föddes med en genetisk syndrom så sällsynt att de flesta läkare aldrig har hört talas om den eller behandlat den tidigare.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!