Enäggstvillingarna vinkar till mamman i livmodern, men läkarna avslöjar den skrämmande sanningen bakom bilderna!

69

När Sarah Maund var 22 veckor gravid med identiska tvillingpojkar, blev en uppsättning av fantastiska bilder tagna medan de fortfarande var inne i livmodern.

Från ansiktsdrag till tånaglar, är dessa bilder mycket mer detaljerade än något traditionellt sonogram. Ett foto visar Sebastian och Henry “vinka” på kameran. En annan visar en tvilling sparka mot kameran.

Sarah och hennes make Dan blev chockade när de såg bilderna. Men dessa bilder – är bara så bedårande  – en emotionell och hjärtskärande påminnelse om att Sebastian och Henrik kämpade för sina liv.Henry och Sebastion drabbades av TTTS eller tvillingtransfusionssyndrom. Henry får mindre blod från moderkakan medan Sebastian tog emot för mycket blod, som kunde ha ansträngt hans hjärta.

Efter att ha tillbringat sex spänningsfyllda timmar i väntar på resultaten, fick Sarah och Dan veta att Sebastian och Henry mådde bättre men fortfarande löpte en stor risk att dö.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!