Pappan skulle titta till sin sovande dotter. Men när han lyfter på täcket, SKRIKER han efter hjälp!

101

Födelsedagar är något av de bästa barn vet. Hade barn fått bestämma själva, hade de nog fyllt år mer än en gång per år.

Jag kan förstå hur upprymd Jaina kände sig inför födelsedagsfesten som skulle äga rum i hemma, även om firandet inte var för henne.

De var i full gång med att organisera hennes pappas födelsedag. Jaina vill hjälpa till med planeringen av födelsedagen med massor av ballonger.Jaina utmattad, så hon gick och la sig i sin säng. Med sig i sovrummet hade hon två ballonger: en för sig själv och en för sin lillebror.

Efter en stund gick pappan in i rummet för att titta till Jaina och hennes lillebror. Jainas fötter stack ut utanför sängen, och hennes kropp låg under täcket. När hennes pappa lyfte på täcket, fick han en fruktansvärd överraskning: Jainas ansikte täcktes av en stor ballong – och hon andades inte.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna hemska video med dina vänner på Facebook!