Busschauffören ser en tjej som är på väg att begå självmord – Med EN fråga lyckas han få henne att tänka på annat!

62

Darnell Barton, en busschaufför i Buffalo, USA hade just plockat upp passagerare längs vägen, när han märkte något konstigt. När han körde över en bro, såg han en ung kvinna som klättrade över räcket. Hon stod utanför och stirrade ner på bilarna rusade förbi.

Han var osäker på vad hon höll på med, men bestämde sig för att gå ut till henne. Hade det inte varit för beslutet han gjorde, skulle det ha gått mycket illa för henne.

Busschauffören stannade bussen mitt i vägen och skrek åt den unga kvinnan. Tveksamt tittade hon på honom, men flyttade snabbt blicken tillbaka mot trottoaren nedanför. Busschauffören insåg att det var dags att agera.“Kan du inte komma tillbaka på den här sidan av räcket,” sa han när han gick ut ur bussen.

Sedan fortsatte han: “Det ser ut som om du har en dålig dag. Kan jag få ge dig en kram? ”

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!