Blir du lätt yr eller har svindel? Så HÄR blir du av med det på under en minut!

238

Om du någonsin har drabbats av svindel då vet du exakt hur skrämmande det kan vara. De plötsliga känslorna av extrem yrsel får dig att känna dig ur balans och även om du står stilla, fortsätter allt omkring dig att röra sig. Människor beskriver det ofta som en känsla som att du är instängd, fryst på plats, eller förlamad, men världen snurrar. Som om det inte är illa nog, många episoder av svindel åtföljs av illamående, svettning, kräkningar, huvudvärk och ringande i öronen.

Dr Foster förklarar den enkla behandling i hemmet i den videon och tar oss genom varje steg. Var noga med att kolla in hur hennes dotter visar manövern och det är super bra att se vad det innebär visuellt.

Se själv i videon här nedanför:Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!