Pojken GÅR 34 km varje dag, för att försörja sin sjuka mamma. Då gör hans kollegor det HÄR!

854

Numera är det inte varje dag som man möter en hårt arbetande tonåring som gör allt för sin familj.

Derrick Taylor är en 19-årig pojke från Oxford i Alabama i USA, och arbetarpå UPS. Han hanterar paket på den lokala UPS-butiken, men bor en bra bit ifrån arbetsplatsen. Hela 16 km bort. Med bil tar det honom åtminstone 20 minuter att ta sig till jobbet.

Men Derrick Taylor har ingen bil, så han går. Varje dag går han 16 kilometer till jobbet – och sedan hem efter arbetsdagen. Många var funderade på vad han gjorde när de såg den unge pojken längs vägarna, i gryningen.När hans kollegor hörde detta blev de chockade. De erbjöd honom att köra honom till och från jobbet varje dag, men Derrick vägrade att acceptera erbjudandet.

En dag, när Derrick var upptagen på jobbet, kallades samtliga anställda till ett möte utanför lagret …

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!