Den 16 år gamla tjejen mådde dåligt och åkte till sjukhuset! 48 timmar efter att de skickat hem henne dör hon!

5767

En brittisk mamma sörjer förlusten av sin 16-åriga dotter, som hon säger “inte gavs en chans.” Hon körde sitt barn till sjukhuset i ilfart, men de insisterade på att hon “bara hade ett virus” och skickade hem henne igen. Nästa dag rusades hon tillbaka och diagnosen blev hjärnhinneinflammation. Då var det för sent.

Mamman berättade i domstol under en pågående utredning om döden av hennes dotter, Isabel “Izzy” Gentry. När Claire Booty kom hem från jobbet en kväll, klagade Izzy på huvudvärk. Mitt i natten, blev det allvarligt. Den tonåriga flickan började kräkas och svimmade av. En ambulans ringdes vid 01:00

Izzy kunde knappt gå, och var tvungen att be dem att dämpa belysningen eftersom det gjorde ont i huvudet och ögonen av det starka ljuset. Trots Izzy och hennes mors oro, insisterade sjukhuset på att flickan hade fått influensa. De skickade hem henne runt 05:00“Med tanke på symptomen var det influensaliknande, jag fick ingen vägledning om vad man ska hålla utkik efter om hennes tillstånd försämrades,” förklaras Booty. “Izzy fick inte en chans.”

I slutet på eftermiddagen, rusade hon tillbaka till sjukhuset. Hon kunde inte svara på tilltal och kunde knappt röra sig. Läkarna diagnostiserade sedan flickan med hjärnhinneinflammation och satte henne i intensivvård. Hon fick en MRI som visade hjärnans svullnad som redan hade orsakat bestående skador. Hon var redan hjärndöd.

Izzy dog ​​nästa natt.

Hennes sista Facebookinlägg skrevs efter att hon skickades hem från sjukhuset första gången. “Lol Jag kände att något fel. Men inte hade jag förväntar mig att jag skulle åka ambulans till sjukhuset. ”

Ett meddelande från flickans skola hade skickats ut med en varning om hjärnhinneinflammation.

DELA gärna Izzys tragiska öde med dina vänner och bekanta på Facebook!