Misstaget med citronvatten miljoner människor gör varje morgon!!!

7730

Alla är medvetna om hälsofördelarna med att dricka citronvatten på morgonen – det är en uppfriskande dryck som kommer att öka din ämnesomsättning och ge dig tillräckligt med energi för dagen. Citroner innehåller viktiga vitaminer och mineraler och är särskilt rik på C-vitamin, och ger dig 187% av det rekommenderade dagliga intaget av vitaminen. Men om du dricker citronvatten varje morgon måste du lära dig att förbereda det ordentligt annars kommer det inte att fungera!

De flesta människor tror att det är enkel sak att göra – du pressar bara citronen i ett glas, tillsätter varmt vatten och så är det klart. Men detta är fel sätt att göra det på – att förbereda citronvatten är inte så enkelt som att blanda citronsaft och varmt vatten. Folk brukar kasta bort citronskalet utan att inse dess hälsofördelar. Skalet är rikt på viktiga näringsämnen och ännu kraftfullare än själva frukten!

Här är det rätta sättet att göra citronvatten på:Skär en citron i tunna skivor sedan pressar du dem i ett glas. Därefter riv av skalet av de pressade skivorna och lägg dem sedan i en mixer, fyll sedan mixern med iskallt vatten. Blanda väl i en minut, sedan kan du njuta av den hälsosamma drycken.

Hälsoexperter säger att citronvatten stimulerar matsmältningen på grund av sin sura natur. Det saktar ner matabsorptionen som bevarar insulin i kroppen och ser till att kroppen får det mesta av allt.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!